.

.

uxcell 12,6 Завъртане на Куката за Месо, Трехзубые Месни Куки от Неръждаема Стомана с дебелина 0,23 за захващане и Пушени месни продукти, 3 бр.

uxcell 12,6 Завъртане на Куката за Месо, Трехзубые Месни Куки от Неръждаема Стомана с дебелина 0,23 за захващане и Пушени

мнение на клиента:

BGN 8.53
Продукти
Налично

{Спецификация на продукта} : Дължина : 320 м / 12,6 инча; Дебелина : 6 мм / 0,23 инча; Ширина на отвора 1 : 55 мм / 2,16 инча; Ширина на отвора 2 : 80 мм / 3,15 инча. {Материал} : Нашите куки за месо са изработени от неръждаема стомана, тя е трайна, устойчива е на корозия и притежава висока твърдост, висока носеща способност и продължителна експлоатация. {Специален дизайн} : Този мясницкий кука за обработка на месо с остър връх, подходящ за пробиване и окачване на месо. {Широко приложение} : Закачалки за месо на скара, обикновено се прилагат за окачване на месо, пиле, риба и други храни в ресторанти, хранителни магазини, супермаркети, хранителни пазари, месарски магазини, магазини за барбекю и така нататък. {Mailto включва} : 3 х Куки за месо.Моля, бъдете внимателни при използване на куката, за да не се надраска ръце.Описание : 1. {Материал} : Нашите куки за месо са изработени от неръждаема стомана, тя е трайна, устойчива е на корозия и притежава висока твърдост, висока носеща способност и продължителна експлоатация.2. {Специален дизайн} : Този обработващ мясницкий кука с остър връх, подходящ за пробиване и окачване на месо. 3. {Широко приложение} : Закачалки за месо на скара, обикновено се прилагат за окачване на месо, пиле, риба и други храни в ресторанти, хранителни магазини, супермаркети, хранителни пазари, месарски магазини, магазини за барбекю и така нататък. 4. {Обърнете внимание} : Моля, бъдете внимателни при използване на куката, за да не се надраска ръце.Спецификация на продукта : Цвят : сребърен Дължина цветове : 320 м/12,6 "Дебелина : 6 мм/0,23"Ширина на отвора 1 : 55 мм /2,16"Ширина на отвора 2 : 80 мм/3,15" Mailto включва : 3 х куки за месо.

Свойства

Най-добри оферти в категория