.

.

Стенен куки TAUFE под формата на палците Нагоре, монтиран на стената кука, Зажимная Часова рецепция, Кухненски бар, Лигав Органайзер за съхранение в Банята.

Стенен куки TAUFE под формата на палците Нагоре, монтиран на стената кука, Зажимная Часова рецепция, Кухненски бар, Лигав

мнение на клиента:

BGN 17.39
Продукти
Налично

✪Е подходящ за вашата спалня, баня, кухня и повечето видове декор помещения. * Нашите стенни куки е много лепкава, не използвайте ги по стените, които са склонни към отслаиванию. * Този тежкотоварни монтиране на куката може да се използва за много цели : тавана кука, кука за дрехи, кука за ключове, кука за растенията, кука за хавлиени кърпи и др. * Самозалепващи стенни куки се използват широко в различни гладки повърхности. ✪ Това трябва да бъде за дома, кухня и баня.Ще ви помогнем да спестите място, да поддържа ред в стаята!. ✪Е подходящ за вашата спалня, баня, кухня и повечето видове декор помещения. * Нашите стенни куки е много лепкава, не използвайте ги по стените, които са склонни към отслаиванию. * Този тежкотоварни монтиране на куката може да се използва за много цели : тавана кука, кука за дрехи, кука за ключове, кука за растенията, кука за хавлиени кърпи и др. * Самозалепващи стенни куки се използват широко в различни гладки повърхности. ✪ Това трябва да бъде за дома, кухня и баня.Ще ви помогнем да спестите място, да поддържа ред в стаята!.Категория Товаравискозный кука, материалпластиковая форма, една кука, тегло капацитет 2 кг, модерен стил минимализъм.

Свойства

Най-добри оферти в категория