.

.

Meprotal 2 Опаковки 7,5-инчов Куки за дрехи, Акрилни Висящи на Куки Скоби със скоби от Неръждаема Стомана, Тежки Закачалка-Организаторите за кабинет, S-Образни Куки, Закач?

Meprotal 2 Опаковки 7,5-инчов Куки за дрехи, Акрилни Висящи на Куки Скоби със скоби от Неръждаема Стомана, Тежки Закачалка-Организаторите

мнение на клиента:

BGN 6.39
Продукти
Налично

✅【Здрава конструкция】 е Изработен от здрав метал с брилянтно хромирано покритие, което издръжлив, а мини скоби осигуряват сверхсильное усилие на затягане, за да си обувки, шапки и т.н. Са надеждно закотвени, на закачалка. ✅【Размери】 Обща дължина : 19 см /7,5 инча.Диаметър на куки : 5 см /2 инча; Дължина : 10 см /3.9 инча. ✅【Лесен за използване дължина : 10 см /3.9 инча. ✅【Лекотата на използване и переноске】 може да се използва за окачване на каквото и да е в пространството е ограничено, просто като поставили ги в поставка за саксии, стенни рейки или рафта и т.н. ✅【Вашият гардероб ще се влюби в тях】 Позволете на килера се настанят на обувки с различни размери и стилове, както и много аксесоари като вратовръзки, шалове и шалове!тези куки за дрехи се запази чистотата на тези неудобни за съхранение на неща. ✨【Широко приложение】 Подходящи за окачване на шапки, панталони, хавлии, чорапи, чанти, саквояжей, бельо, дънкови панталони, а също така може да се прилага до тоалетна, складово помещения, вана и балкон стаи, за офис, магазин за дрехи и т.н. ? Добре дошли в магазин Meprotal? Оставете ни съобщение, ако имате някакви проблеми с качеството на продуктите, ние ще ви отговорим възможно най-скоро (обикновено в рамките на 48 часа).?Характеристики на?Здрава конструкция от неръждаема стомана осигурява качество и дълготрайност, по-здрав от пластмасова кука.Портативен и удобен, подходящ за съхранение на най-различни предмети като обувки, палта, шапки, чанти, кърпи и т.н., идеален за ежедневна употреба, затвори предмети, за да изсъхне на всяко място.Идеален за използване по време на пътуване, в хотели, къщи и т.н.? Технически характеристики? Материал : метал и акрил Цвят : златен Обща дължина : 19 см/7,5 инча Диаметър куки : 5 см/ 2 инча Дължина куки : 10 см/ 3.9 инча Тегло : 105 г? Съдържание на опаковката? 2 бр. х куки за дрехи ? Забележки : поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 1-2 мм, благодаря!Нашите цифрови изображения максимално точни.Поради разлика между дисплея и осветление цвят малко по-различно.

Свойства

Най-добри оферти в категория