.

.

DBYLXMN Органайзер от Мъниста, Кука За Шапки, Висящ Кухненски Бесследный Титуляр във формата На Заек, Закачалка за палта, Врата Органайзер За Съхранение на Домашен Тек?

DBYLXMN Органайзер от Мъниста, Кука За Шапки, Висящ Кухненски Бесследный Титуляр във формата На Заек, Закачалка за палта,

мнение на клиента:

BGN 1.00
Продукти
Налично

100% Желязо.Внесен.Кръст Бод Пакетът включва : 1 бр. на куката за заек. Размер : 15x7 см (5,9x2,75 инча).Напълно използвайте пространство на задната врата, лесен за инсталиране.Материал : Желязо.Лесна инсталация, практичност и дълготрайност.Контейнер за пуловери, големи чанти за съхранение, органайзер, подарък чанта, чанта за съхранение, тоут и кутии за съхранение с капак, баба ми казва, че, кутии за съхранение, организаторите за кабинет и кутии за съхранение, организиране на кемпера. под организатора от мъниста, кука за шапки, с висящи от притежателя във формата на заек, кухненски бесследным титуляра, закачалка за дрехи, врата, организатора за съхранение на домашен текстил, организатора за съхранение на листа, можете да изберете от коя страна да се определят въз основа на дебелината на вратата, подходяща за закачалки за дрехи, дреха.Пратката включва : 1 бр. куки за заек Елегантен външен вид няма да навреди на вратата се дължи на разликата в светлина и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.И висококачествен материал : желязо е Много удобно виси чанта, дрехи, чаршафи и т.н., Размер : 15x7 см (5,9 x 2,75 инча) изцяло използвайте пространство на задната врата, лесен за инсталиране, практичен и е трайна.Цвят : син, бял, жълт, розов, зелен и са възможни отклонения в 1-3 см от ръчно измерване.Благодаря ви за вашия вид разбиране.

Свойства

Най-добри оферти в категория