.

.

Veemoon Дисплей, Инсталиран В Спалнята, Форма у Дома, Черна Форма, Реколта Селски Аксесоари, Държач За Елени Рога, Украса за Елени, Коледни Палто За Баня, Шапка, Кърпи, Дъ?

Veemoon Дисплей, Инсталиран В Спалнята, Форма у Дома, Черна Форма, Реколта Селски Аксесоари, Държач За Елени Рога, Украса

мнение на клиента:

BGN 18.08
Продукти
Налично

ABS. Стенен художествен кука - чудесен материал, конструкция за еднократна употреба, него не е лесно да се деформира или.КУКА ЗА ДРЕХИ - КУКА за ОКАЧВАНЕ на ШАПКИ ЕЛЕН - Избор от висококачествени материали, контрол на моделиране и дизайн, функции - всичко това изящно и не е на висота.Стенни декорации с ЕЛЕНИ - чудесен материал, дизайн за еднократна употреба, им е лесно да се деформира или.КУКАТА от ABS-пластмаса -? Затвори дрехи по-стабилно; кука лесно се закрепва към стената.Добра украса за дома.КУКА ЗА ДОМАШНА УПОТРЕБА -?Пространство е добре оформено, а като въпрос за съхранение е решен.Добър подарък за нов дом приятели. ABS.Стенен художествен кука - чудесен материал, дизайн за еднократна употреба, него не е лесно да се деформира или.КУКА ЗА ДРЕХИ - КУКА за ОКАЧВАНЕ на ШАПКИ ЕЛЕН - Избор от висококачествени материали, контрол на моделиране и дизайн, функции - всичко това изящно и не е на висота.Стенни декорации с ЕЛЕНИ - чудесен материал, дизайн за еднократна употреба, им е лесно да се деформира или.КУКАТА от ABS-пластмаса -? Затвори дрехи по-стабилно; кука лесно се закрепва към стената.Добра украса за дома.КУКА ЗА ДОМАШНА УПОТРЕБА -?Пространство е добре оформено, а като въпрос за съхранение е решен.Добър подарък за приятели на housewarming.

Свойства

Най-добри оферти в категория