.

.

Калъф BoxWave, който е Съвместим с Samsung Galaxy M21s (Case by BoxWave) - Луксозни Кожена чанта-месинджър, дизайн своята практика-плик от изкуствена кожа за Samsung Galaxy M21s - цвят слонова ко?

Калъф BoxWave, който е Съвместим с Samsung Galaxy M21s (Case by BoxWave) - Луксозни Кожена чанта-месинджър, дизайн своята

мнение на клиента:

BGN 0.33
Продукти
Налично

? [СТИЛЕН дизайн] Калъф Box Wave е Съвместим с Samsung Galaxy M21s.Елегантен и модерен съвременен дизайн на класическия плик Elite Leather Пратеник е направен с оглед на ефективността. ? [МАГНИТНА ЗАКОПЧАЛКА] С преден капак с магнитен бутон, който държи здраво Galaxy M21s на място. ? [МЕКА КАДИФЕНА] Вътрешна тапицерия от кожа с кадифена подплата осигурява по-ПЛАВЕН и удобен джоб, в който можете да поставите Galaxy M21s. ? [САМ], Произведени от екологично чисти синтетични веганской на кожата, която е едновременно стилна и защитно. ? [НАДЕЖДНА ЗАЩИТА] Мек калъф-месинджър от елита на кожата, притежава здрав и износостойким външен вид, е задължително да предпазва вашия Galaxy M21s.Бъдете спокойни, знаейки, че вашият Galaxy M21s в безопасност, където и да сте нито го взели!. ? [СТИЛЕН дизайн] Калъф Box Wave е Съвместим с Samsung Galaxy M21s.Елегантен и модерен съвременен дизайн на класическия плик Elite Leather Пратеник е направен с оглед на ефективността. ? [МАГНИТНА ЗАКОПЧАЛКА] С преден капак с магнитен бутон, който държи здраво Galaxy M21s на място. ? [МЕКА КАДИФЕНА] Вътрешна тапицерия от кожа с кадифена подплата осигурява по-ПЛАВЕН и удобен джоб, в който можете да поставите Galaxy M21s. ? [САМ], Произведени от екологично чисти синтетични веганской на кожата, която е едновременно стилна и защитно. ? [НАДЕЖДНА ЗАЩИТА] Мек калъф-месинджър от елита на кожата, притежава здрав и износостойким външен вид, е задължително да предпазва вашия Galaxy M21s.Бъдете спокойни, знаейки, че вашият Galaxy M21s в безопасност, където и да сте нито го взели!.Калъф Box Wave е Съвместим с Samsung Galaxy M21s.Стилно облечен Galaxy M21s в елитната кожена чанта-мессенджере!Елегантен и модерен съвременен дизайн на класическия плик Elite Leather Пратеник е направен с оглед на ефективността.Е на предния капак и на магнитен бутон, който държи здраво Galaxy M21s на място.Вътрешната тапицерия от кадифена кожа осигурява ЛЪСКАВ и удобен джоб, в който можете да сложите Galaxy M21s.Изработен от екологично чисти синтетични веганской на кожата, която е едновременно стилна и защитно.Мек калъф-месинджър от елита на кожата, притежава здрава външна обвивка, непременно ще защитава вашия Galaxy M21s.Бъдете спокойни, знаейки, че вашият Galaxy M21s в безопасност, където и да сте нито го взели!Луксозна кожена чанта-месинджър - осигурява отлична защита и стил!.

Свойства

Най-добри оферти в категория