.

.

Устойчиви На Гумата Ръкави, Устойчив На Гумата Ниво 5 Защитен Ръкав за ръце Защита От Изгаряния на Защита От Износване предпазител за ръце

Устойчиви На Гумата Ръкави, Устойчив На Гумата Ниво 5 Защитен Ръкав за ръце Защита От Изгаряния на Защита От Износване

мнение на клиента:

BGN 1.00
Продукти
Налично

Hppe, Найлон.Ръкави, устойчиви на гумата : Дължина на това однослойного ръкави е 36 см (поръчка).Гъвкав и удобен ръкав предпазва и предмишницата от леки изгаряния, висока температура.Удобно за носене в ръка се усеща прохлада, отлична устойчивост на износване, могат да се перат и използват отново.Дизайн с бутони за палеца : Защитни ръкавици снабдени с бутони за палеца за удобство за носене.Изработен от устойчиви на гумата влакна с обков на китките си за палеца, повышающими защита на ръцете.Гъвкаво управление, не е твърде трудно, без приплъзване.Специален высокоэластичный найлон смесва по такъв начин, че да ръкавици добре седяха на ръката си.Висококачествени материали : Ръкавни ръкавици са изработени от висококачествени HPPE и специално высокоэластичного нейлонового материал с отлична устойчивост на износване и устойчивост на гумата.Висококачествени тъкани, добра еластичност, тежко дишане, при продължително носене е лесно да се чувстват дискомфорт.Защита : Изработен е от високо материал, устойчив на гумата, а буш е с най-висок сертификат за устойчивост на гумата 5-то ниво EN388 / EN420 /CE. До 10 пъти по-обикновени ръкави, за да ви предпази от опасности.Подходящ : Устойчиви на ръкавите имат широко приложение и могат да се използват за отглеждане на земеделски култури, защита от изгарянето и порязвания.Гъвкавост един универсален и е подходящ за дясна или лява ръка.Параметри : Материал : HPPE (high-performance полиетилен) + найлон + ликра Цвят : бяло-сив Количество : 1 чифт Дължина : 36 см / 14,2 инча Тегло на опаковката : прибл. 89g Функция : Устойчивостта на гумата, хлъзгане и износване на Приложение : за стоки с дълготрайна употреба в автомобилната индустрия, пробиване на метала, стъклото и порцеланова промишленост.Осъществяване списък : 1 * Двойка защитни ръкави за свободни ръце Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. 2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Свойства

Material:
HPPE(High Strength Polyethylene)+Nylon+Spandex
Color:
White Gray
Quantity:
1 Pair
Length:
36cm/14.2inch
Package Weight:
approx. 89g
Function:
Cut Resistant, anti-slip and wear resistant
Application:
durable goods, automobile industry, metal stamping, glass and porcelain industry.
Package list:
1 * Pair of Arm Protection Sleeve:
Note:
1. Please allow 1-3 cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Най-добри оферти в категория