.

.

12 бр. S-Образни Куки за окачване, S-Образни Куки за Подпори/Рафтове/Прът, Черна S-образни Кукички за Окачване на Кухненски прибори/Растения/ Тенджери и Тигани, Тежкото?

12 бр. S-Образни Куки за окачване, S-Образни Куки за Подпори/Рафтове/Прът, Черна S-образни Кукички за Окачване на Кухненски

мнение на клиента:

BGN 5.33
Продукти
Налично

Конструкция защитна катарама : Все още загрижени за падащите предмети? тази уникална конструкция с фиксирующим скоба-палка-жезъл, прави живота ви по-удобен.Висококачествен материал : Продуктът е произведен от неръждаема стомана и е покрита с антикорозионна боя, която осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Повърхността на куката е гладка, той не поцарапает си ръце и няма да навреди на вашия продукт.Тежкотоварни S-образна кука : дебелината е 3,8 мм, на който може да се нагрузить 20 паунда.Фиксирующую страна на куката може да се използва в обекти с диаметър не повече от 0,43 инча (максимум).Помощни куки : добро решение за домашно съхранение.Можете да използвате S-образни куки, за да се мотае с тенджери и тигани, лъжици, чаши и други домакински уреди на пръти или рафтове / Виси шапки, дънки, колани или други дрехи на рафта на гардероба, и - сешоар- на рафта в банята и т.н. Опаковка от 12 бр. : Вие ще получите 12 черни S-образни куки, трайна и издръжлива, с антикорозионна повърхността и защитна катарама, които са добър помощник, за да се спести място в дома/офиса/гараж и организации. уникален дизайн превъзхожда по стар стил, S-образни куки, куки вече не падат, когато се вземе прибори.Примери за приложение : .Кухня - на тенджери и тигани / чаши и т.н., Баня - сешоар / полк.Градински саксия за растения / ясла за птици.Гараж - рафтове от стоманена тел / рафтове за съхранение.Разкажи повече, моля!.Моля, измерва се диаметърът на обекта, който възнамерявате да използвате, преди да купите.

Свойства

Най-добри оферти в категория