.

.

Преносим Дишаща раница за пътуване с домашни любимци WZHSDKL, дизайн от пеноматериала Космическа капсула и Водоустойчива чанта-раница за малки кученца (Размер: L)

Преносим Дишаща раница за пътуване с домашни любимци WZHSDKL, дизайн от пеноматериала Космическа капсула и Водоустойчива

мнение на клиента:

BGN 18.99
Продукти
Налично

★ Няколко точки за влизане с максимална циркулация на въздух - Носилка с сетчатыми прозорци, които осигуряват достатъчно количество дупки и въздуха за кучета и котки с горния отвор.Отгоре и отстрани има цип, така че да можете лесно да поставите вашия мил кученца в нашия развъдник. ★ Размер : S : 34 x 20 x 22 cm, L : 40 * 20 * 26 cm, много е подходяща за кученце или (S : тегло по-малко от 2 кг, L : тегло по-малко от 4 кг). ★ Удобно да изляза с любимия си домашен любимец. подходящ за котки, кучета, домашни зайци, хамстери, сняг и други животни.Пътувайте, на закрито, на открито и на чист въздух.Къмпинг може да се използва раница, за да се насладите на удобен и щастлив живот по всяко време и на всяко място. ★ Удобство : В такъв чантата може да пътувате с малки домашни любимци, което е много полезно за вас.Можете да го носите на раменете или държи за ръка. ★ Материал : Изработен е от висококачествени материали, устойчиви на надраскване и издръжлива.Окачена отвън прозрачен капак във формата на полусферы помага за облекчаване на тревожност домашен любимец.Тип : Раница за домашни любимци характеристика : 1. Използвайте екологично чисти материали PVC, добро качество, водоустойчиви и не загрязняющий околната среда.2. Водоустойчив плат Оксфорд ярки цветове.Отпред и от двете страни са направени отвори, които притежават добра пропускливост на въздуха. Размер : S : 34x20x22 см, L : 40* 20* 26 cm, много е подходяща за кученце или S : тегло по-малко от 2 кг, L : тегло по-малко от 4 кг) комплекта включва : 1 "раница за домашни любимци", поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 1-2 виж Уверете се, че нямате нищо против, преди да започне наддаване.Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви!.

Свойства

Най-добри оферти в категория