.

.

Серия SWORNA Animal Котка, Смотрящая на уличното осветление, Подвижни Винилови Стикери за Стена, 33 X 19 см, Черно-жълти за Хол, Спалня, Антре, детска градина, Детски кът, Кафе?

Серия SWORNA Animal Котка, Смотрящая на уличното осветление, Подвижни Винилови Стикери за Стена, 33 X 19 см, Черно-жълти

мнение на клиента:

BGN 22.51
Продукти
Налично

100% Абсолютно нови и висококачествени стикери за стена с висока разделителна способност.Размер на листа : 57 см x 29 см; Справка за размера на стената : 58 cm x 48 виж Нетоксичен, защита на околната среда, водоустойчив; Лесно се нанася, се отстранява.Могат да се прилагат върху всяка гладка повърхност, като стъклена врата, витринное стъкло на магазин, теракот в кухнята или в банята, стъкло, битова техника, климатик, офис, хотел или на дребно, магазин, кафе-сладкарница, ресторант, супермаркет, магазин за дрехи.SWORNA е регистрирана на федерално ниво търговска марка.Характеристики : 1. 100-лихвените абсолютно нови стикери за стени. 2. Може да се прилага върху всяка гладка, чиста и суха повърхност на стени, плочки, стъкло, мебели и т.н., не е подходяща за мръсна или грапава повърхност.Подвижна и креативен. 3. Фолио за трансфер не се изисква, просто почистете и залепете.Инструкции : 1. Уверете се, че повърхността е гладка, не приклеивайте по грапава или неравна повърхност. 2. Изберете мястото, което искате да нанесе, почистване от пепел и мазнини и направете го на суха и чиста. 3. Залепете в съответствие с картина или направете с ръце по своя собствена идея. 4. Извадете хартията и след това залепете на стената, лежеше един от средата наляво и надясно.Стани интериорен дизайнер и обърни своето жизнено пространство от обикновеното в необикновено, с помощта на тези уникални стикери!С помощта на тези стикери вие сте длъжни да добавите много цвят, дълбочина, забавление и индивидуалност обикновен дом.Можете да украсите с вътрешни стени и на прозорците на вашия дом, баня, офис, детска градина, хотел или магазин.Проявете творчески подход и ги прилагат на мебелите, като например вашият хладилник, маса, конторка, кухненски шкафове, чекмеджета и т.н. Ако искате да си пространство, без да харчите твърде много време, пари и усилия, то това е идеалният начин!Тъй като тези стикери могат да се теглят, се движат и използват многократно, можете да нанесете ги отново и отново, без никакви проблеми и безредици, които съпътстват повечето други начини дизайн, като например боядисване, които могат да бъдат скъпи, отнимающими много време и отнемащи време.Те са изключително лесни за употреба.Просто почистете и нанесете.Освен това, не е нужно да се притеснявате за щети или остатъци след отстраняване.С помощта на тези евтини етикети, като тези, създаване на образ, за който винаги сте мечтали, само за броени минути.

Свойства

Най-добри оферти в категория