.

.

Сладкото Котка, Шапка-Еднорог, Костюм на Коте, Капачка с Отвор за Уши за Малки Кучета, Кученце, Забавен Аксесоар за Костюм на Котка за Хелоуин (Еднорог)

Сладкото Котка, Шапка-Еднорог, Костюм на Коте, Капачка с Отвор за Уши за Малки Кучета, Кученце, Забавен Аксесоар за Костюм

мнение на клиента:

BGN 3.00
Продукти
Налично

Изработен е от мек отвътре и плат Оксфорд, която не дразни кожата на вашия домашен любимец и е безвредна за него.Хубава еднорог с цветна грива ще направят вашия домашен любимец прекрасен, стилен и уникален.Благодарение на ширината на куката и панти 40 мм ще можеш да се справиш с каишка с кука и линия до перфектна форма. подходящ за котки и малки кучета, и е идеален за Хелоуин, Коледа, cosplay-партита и за ежедневието.Обиколката на врата е 8,6 "-11,8" /22-30 см (не е подходящ за средни и големи кучета).Име на продукта : Шапка с единорогом за котки Цвят : бял Дизайн : С отвор за уши nicorn, без дупки за уши Характеристики на еднорога Размер на Обиколката на врата е 8,6 "-11,8"/22-30 см 1. Благодарение на дизайна с една кука и линия, лесно и удобно да се носи и да стреля. 2. Слагали го, вие ще превърнете вашия домашен любимец, в великолепен и изискан еднорог. 3. Продуктът може да се пере, и вие просто го сложиш в пералнята.Забележка Моля, измерва се размерът на вашия домашен любимец, преди да закупят и изберете най-доброто за вашия домашен любимец.За какво си колеблешься?Кликнете върху бутона "поръчка" се сега!Излиза нов продукт - хет-еднорог за домашни любимци.Това е един вид продукт, който се отличава с високо качество и добре обмислен дизайн.Материал материалът е изработен от мек отвътре и плат оксфорд, която не дразни кожата на вашия домашен любимец, безвредно и безопасно за носене на вашия домашен любимец.

Свойства

Най-добри оферти в категория