.

.

Държач за Фризьорски Инструменти, Кутия, Калъф за Съхранение в Фризьорски салон, Гребени, Щипки, Ножици, Машина За Подстригване на Коса, Поставка за Ножици, Държач з?

Държач за Фризьорски Инструменти, Кутия, Калъф за Съхранение в Фризьорски салон, Гребени, Щипки, Ножици, Машина За Подстригване

мнение на клиента:

BGN 2.33
Продукти
Налично

Изработен от висококачествен ABS-материал, той е траен и не лесно да се е деформирал.Подходящ за професионална употреба в салон за красота и лична домашна употреба, внимателно се съхранява фризьорски ножици и гребен в кутия.Този продукт ще ви спести повече място и събира повече за вас инструменти за грижа за косата.Стилен и уникален (в комплекта не са включени инструменти), с противоскользящим дъно.Подходящ за съхранение на ножици, четки за боядисване на коса, щипки и много други фризьорски инструменти в кутия за съхранение, осигурява отлична защита на фризьорски инструменти.Таблица с размер : 31x17,5 см./12,20x6,89 см Опаковката включва : 1 бр. Кутия за фризьорски инструменти Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Свойства

Най-добри оферти в категория