.

.

8 Опаковки Заколок за коса, Големи Щипки за Гъста Коса Силна Фиксация, Матиран Голяма Скоба за Коса, Щипки-Банани, Аксесоари За Стайлинг на Коса, за Жени, за Дълга Кос?

8 Опаковки Заколок за коса, Големи Щипки за Гъста Коса Силна Фиксация, Матиран Голяма Скоба за Коса, Щипки-Банани, Аксесоари

мнение на клиента:

BGN 2.33
Продукти
Налично

【Всички подходящи меко матово на цвят】 - Набор от женски заколок за коса е представен в 4 неутрални класически цветове : кремовом, масичка, тъмно кафяв и черен цвят с меко матово покритие, които са подходящи за всички вашите ежедневни събития рокля. идеален за подарък за деня на майката. 【Нескользящие И трайни】 - Тези щипки за коса са изработени от висококачествен акрил и пластмаса, които не са счупени при падането.Той също има солидна метална извор на напрежение и малка вътрешна скилидки, които помагат за по-плътно прихващане на косата при използване. 【Лесна употреба】 - Тези големи скоби за устни са лесни и удобни за употреба, те могат бързо да приведе в ред косата си и няма да се отрази на вашата работа, както и да ви предоставят официално или неофициално прическа по ваше желание. 4 различни цвята и 2 различни форми на вашият избор се съчетават добре с ежедневните дрехи и правят своя образ по-прекрасен и стилен. 【Леки щипки за коса-банани】 - много леко, те са удобни за носене през целия ден, дори без да осъзнават, че те са ви в косата.Тези големи щипки за коса-ноктите също така да не причиняват главоболие от това, че те по цял ден са при теб в косите си.Той е идеален не само за своя собствена употреба, но и за подарък или споделяне с приятели. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ 】 - идеален за всички типове коса, гъсти, нормална до тънка.Поддържайте прическата в ред по време на почистване на лицето, вземане на душ в банята), спорт (на открито), за готвене (кухни), посещения и работа (офис).Тази шнола за коса ще ви помогне да гребен коса.Той също е много подходящ за партита, тържества, рождени дни, банкети или ежедневни аксесоари.

Свойства

Най-добри оферти в категория