.

.

Кърпа за телефон от микрофибър За почистване на Екрана на Камерата, Очила, Лещи, Почистващи препарати, Кърпи Wet My Plants (Сиво, един размер)

Кърпа за телефон от микрофибър За почистване на Екрана на Камерата, Очила, Лещи, Почистващи препарати, Кърпи Wet My Plants

мнение на клиента:

BGN 8.27
Продукти
Налично

✅ Имате до 12 часа часова защита точки от замъгляване без повторно полиране и до 250 възможни приложения с помощта на салфетки за почистване на очила от микрофибър.Цвят : сив. Размер : 15x18 виж ✅ Кърпа за почистване на точки от 100% сухо микрофибър за максимална защита от замъгляване.Благодарение на Новото Супергидрофобному състав .Точки От Замъгляване.Не се изисква допълнително спрей против замъгляване или средство за почистване на очила. ✅ Идеален за защита от замъгляване стъкла. ✅ Намаляване на замъгляване на обектива след употреба на 95%.Висока функция за защита от замъгляване.Кърпичка за почистване на очила, без кърпичка, разводи, антистатик, нежна и много мека. Кърпичка за почистване 1 бр. Цвят : сив Тегло : 9,5 г✅ кърпичка за почистване на очила от 100% сухо микрофибър за максимална защита от замъгляване.Благодарение на новите супергидрофобным точки от замъгляване.Не се изисква допълнително спрей против замъгляване или средство за почистване на очила.✅ Кърпа от микрофибър и е подходящ за слънчеви очила, обективи фотоапарати, ски очила, очила за гмуркане, мотоциклетни очила, мотоциклетни очила, очила за четене, бинокли и много други✅ Идеален за защита от замъгляване на стъкла Размер : 15x18 см✅ имате до 12 часа часова защита от замъгляване точки, без повторно полиране и до 250 възможни приложения с помощта на памучен тампон за почистване на очила от микрофибър.

Свойства

Най-добри оферти в категория