.

.

Ново мини-занаят Lon0167, отличаващо се на удобството за бродерия на кръстат бод, надеждна ефективност, пружинящими ножица за прежда (id: d3e c7 de 1ed)

Ново мини-занаят Lon0167, отличаващо се на удобството за бродерия на кръстат бод, надеждна ефективност, пружинящими ножица

мнение на клиента:

BGN 3.33
Продукти
Налично

Мини-плавателни съдове (издръжлив на употреба) Удобен Пружинен бод за бродерия на кръстат бод (нова технология), Ножици за прежда.Техните безупречен дизайн намаляване осигурява почти несравнимо добра резитба вълни, неповторима всеки път!. Размер : 4 внимателно подбрани 1/4 "x 15/16" (Д * Ш).Тегло : от 20 г. Съдържание на пакета : перфектно качество на изработката 1 х чист ножици за прежда Thrum.Мини-плавателни съдове (издръжлив на употреба) Удобен Пружинен бод за бродерия на кръстат бод (нова технология), Ножици за прежда.Техните безупречен дизайн намаляване осигурява почти несравнимо добра резитба вълни, неповторима всеки път!. Размер : 4 внимателно подбрани 1/4 "x 15/16" (Д * Ш).Тегло : от 20 г. Съдържание на опаковката : перфектно качество на изработката 1 x ножици за чист прежда Thrum. Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и които не могат да бъдат избегнати.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!Тези пролетни ножици на разумна цена - най-добрият избор на умения за рязане на материали като бродерия на кръстат бод, облекло и т.н. Те са отрязани конци, тънки листни продукти, почти всеки материал, който обикновено се режат с ножица.Удобни ножици за преждата - това е много полезно и удобно.Леки и удобни мини-ножици за преждата може да се използва за рязане на конеца за бродерия на кръстат бод, която е много остра.

Свойства

Най-добри оферти в категория