.

.

Украса за масата KYMY 44 броя на Ейд Мубарак, Набор от мюсюлманската Хартия съдове в Рамазан, за да проверите за ислямската партита от Милиметъра тарелками Мубарак, Къ?

Украса за масата KYMY 44 броя на Ейд Мубарак, Набор от мюсюлманската Хартия съдове в Рамазан, за да проверите за ислямската

мнение на клиента:

BGN 2.67
Продукти
Налично

Опаковката съдържа : Украса за масата на Ейд Мубарак, в това число 8 броя 9-инчови плочи, 8 броя 7-инчови плочи, 8 броя картонени чаши стандартен размер, 20 броя кърпички 6,7 инча, общо 44 броя за вашето парти на Ейд Мубарак, които са предназначени за 8 човека.Украса на ЕЙД МУБАРАК : Всички настолни украса на Ейд Мубарак, украсени с ислямски елементи, като например луната, фенер, джамия, звезда, както и думите "Ейд МУБАРАК", за да празнуват празника Ейд Мубарак и Хаджи.БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ : Мюсюлманска книжен прибори за рамадан, изработени от висококачествена плътна хартия с прозрачна и стабилна печат, за еднократна употреба, без мирис и безопасна употреба, идеален за ислямска тематични партита.УДОБНО Мюсюлманска прибори за еднократна употреба, материал сигурен, това ще спести вашето време за почистване, така че да можете да прекарва повече време със семейството и приятели, както и лесно да се направи на улицата за пикник.РАЗЛИЧНИТЕ ПОВОДИ : Тематични украси за партита на Ейд Мубарак могат да се използват за дейности на закрито, така и на открито, подходящи за партита на Ейд Мубарак, Хаджи празнични партита.Салфетки.Салфетки.KYMY 44 бр. Декорация за масата на Ейд Мубарак, набор от мюсюлманската хартия съдове в Рамазан, за да проверите за ислямската партита от милиметъра тарелками Мубарак, кърпички, чаши за празнични украси Ейд Мубарак, Хаджи ПАРАМЕТРИ : Продукт : Комплект за украса на масата на Ейд Мубарак Материал : Висококачествена плътна хартия Размер на продукта : Голяма чиния с храна : 9 см / 23 см Малки чинии : 7 см / 18 см Салфетка : 6,7 X6,7 инча / 17x17 cm Хартиена чаша : 3x3,5 инча / 7,5x9 см Цвят : син Опаковка : общо 44 бр. , включително 8шт 9-инчови плочи, 8шт 7-инчови плочи, 8шт картонени чаши стандартен размер, 20pcs 6,7-инчов салфетки. : 1. БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ : Съдове Eid Mubarak изработени от висококачествена плътна хартия с ясни и трайни ислямски елементи, за еднократна употреба, без мирис и безопасна употреба, идеален за тематични партита Eid и Zuzi. 2. УДОБНО : Ястия за празника Ейд Мубарак за еднократна употреба, материал сигурен, това ще спести вашето време за почистване, така че да можете да прекарва повече време със семейството и приятели, както и лесно за носене на улицата за пикник. 3. Различни случаи : Украса за тематични партита "Хаджи" може да се използва за занимания на закрито, така и на открито, са идеални за партита по повод рожден ден, Празник, детски душове и т.н. Гаранция на продукта!Качеството на продуктите - това е обещанието на нашите услуги, ние правим всичко възможно, за да ви осигури най-доброто качество.Всеки въпрос за този продукт, моля, свържете се с нас, без никакво колебание, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас, ние веднага ще променим или ще ви възстановим ви, много ви благодаря!.

Свойства

Най-добри оферти в категория