.

.

Led лампи Letaclanic G4 с регулируема яркост на дневна светлина 6000 К, 3 W се Равнява на 30 W AC DC 12 v-24, двухконтактная led лампа, силиконови led лампи G4 (10 бр)

Led лампи Letaclanic G4 с регулируема яркост на дневна светлина 6000 К, 3 W се Равнява на 30 W AC DC 12 v-24, двухконтактная

мнение на клиента:

BGN 0.67
Продукти
Налично

Led лампи G4 10 бр Материал : прозрачен силикагелевый материал. CRI> 80 Ra. Срок на услугата : повече от 20 000 часа.Цветна температура : Топло бяло 6000 К-6500 К Мощност : 3 W = 30 Вата. Сертифициране CE, Ro HS. 【Регулируемо led осветление】 Нашия богат избор от контролирано осветление ви позволява лесно да регулирате интензивността на осветлението в дома си.Дори при ниско ниво на осветеност Letaclanic light остава стабилен и чист.Нашите лампи с регулируема яркост са идеален заместител на лампам с нажежаема жичка и галогенным лампам от гледна точка на качество на светлината, съвместимост и светоотдачи. 【Пестене на енергия】 Led лампа Letaclanic G4 може да работи до 15 000 часа, което се равнява на 15 галогенам и 80% спестяване на енергия в сравнение с традиционните галогенами.Вие не само сменяте по-малко крушки, но и в резултат на това получавате по-малко отпадъци.В къщата си струва да се инвестира – позволете Letaclanic да помогне. 【6000 До и без сянка на】 Нашите двухконтактные LED лампи G4 осигуряват дневна светлина 6000 ДО CRI> 80, ясни и ярки като на естествена светлина, който, както се оказва, помага да се грижим за очите.Лампа е изработена от висококачествен силиконов материал с коефициент на топлопреминаване на 99% и липсата на трептене, което осигурява равномерно разпределение на светлината, без тъмни зони. 【Защита и лесен монтаж】 Вградени висококачествени кондензатори, дизайн разсейване на топлината на 360 ° и защита от токов удар осигуряват 3 нива на защита на сигурността.Една проста смяна, щепсела и да играе. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Led лампи G4 са предназначени за осигуряване на всенаправленного осветление в компактни пространства.Подобрете коварен функционално осветление на висящи осветителни тела, осветителни тела за хол, настолни лампи, стенни осветителни тела, торшеров с помощта на енергоспестяващи led лампи G4.

Свойства

G4 LED light bulbs 10pcs :

Най-добри оферти в категория