.

.

Щипки за Коса за момичета, 28 бр., Детски Щипки За Коса, Красиви Аксесоари За Коса, Бонбони, Дъгата Цветя, Плодове, Животни, Сладки Модели, Щипки за Коса, Щипки за коса з?

Щипки за Коса за момичета, 28 бр., Детски Щипки За Коса, Красиви Аксесоари За Коса, Бонбони, Дъгата Цветя, Плодове, Животни,

мнение на клиента:

BGN 1.33
Продукти
Налично

?【Фиби за коса за момичета】 Можете да закупите 28 заколок за коса.Набор от заколок за коса за деца съдържа различни стилове и множество модели, които да отговарят на вашите нужди. ?【Аксесоари за коса за момичета】 Детски щипки за коса, изработени от висококачествена акрилна пластмаса, твърди и трайни, не выцветающего, действително нетоксичен и без миризма, можете да го използвате с доверие. ?【Фиби за коса за момичета】 фиби за коса сладък и очарователни конфетных цветя с ярки шарки, подходящи за комбинация с всички видове дрехи, цветове на косата и прически, отделят вашето малко момиченце всеки ден.Идеална шнола за деца, юноши и жени.Можете да го носите всеки ден, за рождени дни, партита, училищни мероприятия, празници и т.н. Това е много удобно. ?【Аксесоари за коса и подарък】 Нашите малки и средни фиби за коса са подходящи за тънка и гъста коса и фиби за коса са подходящи за малки момичета и деца.Отличен подарък за детски рожден ден за защита на децата, коледни подаръци, подаръци за Свети Валентин, партита и т.н. Това е най-добрият избор за майките. ?【Култура на марката LOPURO】 се Стреми да предоставя качествени и практични стоки.Имаме и много други забавни продукти с оригинален дизайн в нашия магазин.Ние ви каним да го посетите.За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас.Благодаря!.

Свойства

Най-добри оферти в категория