.

.

Украса за парти с куче - Празнични аксесоари с Отпечатъци от кучешки лапи за Рожден Ден за момиче, Розови Плочи за Кученца, Чаши, Салфетки, Покривка с участието на ку?

Украса за парти с куче - Празнични аксесоари с Отпечатъци от кучешки лапи за Рожден Ден за момиче, Розови Плочи за Кученца,

мнение на клиента:

BGN 3.00
Продукти
Налично

? Комплект за парти с кучешки лапой : 1 бр. банер с участието на розово куче честит рожден ден + 1 бр. голям topper за торта + 12 бр. в цилиндър за кучешка торта + 18 бр. латексный топка с шарени лапи и зара + 20 9-инчови места за хранене чинии + 20 7-инчов десертни чинии + 20 картонени чаши на 9 грама + 20 кърпички + 20 соломинок + 20 вилици, ножове и лъжици + 1 капак за маса във формата на лапи + 2 * лапи от фолио, лента за балони и точка за лепило, също са предоставени. ? Уникален дизайн : той Е уникален розов костюм за кучета, който сме разработили.Тук можете да организирате парти по случай рождения ден кученце или куче.Уникален и впечатляващ дизайн остави у вас и ваш приятел един незабравим рожден ден. ?Добре направено : банер "happy birthday" и топперы за тортата са направени от плътен картон и са балони - от естествен латекс.комплект съдове за готвене на 100% хранителната и не съдържа бисфенол А. Нетоксичная, биоразлагаемая, чиста и подходяща за рециклиране сверхпрочная хартия, която не се огъват, не се разкъсва и не се чупи. (Забележка : не използвайте микровълнова печка за затопляне чинии и чаши. ). ? Декорация за партита във всички случаи на живота си : той ще се превърне в чудесно допълнение за рождения ден на вашето кученце, рожден ден на дете, рожден ден на домашни любимци, Коледа, на парти за Хелоуин, реквизиту за фотосесии, събития на открито и нещо друго. и той може да донесе толкова много щастие на вашето семейство и приятели. ?Лесно да се направи с ръцете си : банер идва с предварително опъната, просто отделете малко време, за да се надува балон и украса за рожден ден на детето си със собствените си ръце, създайте перфектната подпори за фотосесия на партито на вашето дете.Хартия за еднократна употреба намалява времето за почистване, така че можете да прекарате повече време с приятелите и семейството си, И оставете незабравим спомен за вашия момичета / дъщеря.Салфетки.Салфетки.Украса за парти с куче - Празнични аксесоари с Отпечатъци от кучешки лапи за рожден Ден за момиче, Розови плочи за кученца, Чаши, Салфетки, Покривка с участието на кучешки Лапи, Банер, балони, Топперы за торта за парти с кучешки прибори За 20 порции.

Свойства

Най-добри оферти в категория