.

.

YOROSTAR Синя Перука в ивица от Скункс 28Дълги Къдрави Перуки за черни жени, Синтетични Дантела Перуки с подсветка, Черни и сини ивици, Къдрава перука с вълнообразни стр?

YOROSTAR Синя Перука в ивица от Скункс 28Дълги Къдрави Перуки за черни жени, Синтетични Дантела Перуки с подсветка, Черни

мнение на клиента:

BGN 3.00
Продукти
Налично

【Висококачествени материали за перука】 тези перуки в синя ивица от скункс са изработени от висококачествени устойчиви на топлина синтетични влакна, мека и еластична, лесно се носи и промяна на стил. тези дълги къдрави перуки имат естествената линия на растеж на косъма, което прави перука по-естествено и реалистично. 【Модерен стил перука】 нов модерен стил 2022 г.-дизайн на райе от Skunk, обединяване на модата и красотата, придающий ви естествен и елегантен вид.можете да го носите като перука от страничната част, така и перука със средна част, всичко това ви прави по-красива, и вие заслужавате това. 【Носенето по повод】 синтетични къдрава къдрави перуки our с чаровна страничната част ги правят подходящи за всички типове кожа и възрасти.Можете да носите в ежедневието, особено са подходящи за танцови партита, концерти, срещи, сватби.Това също може да се превърне в идеален подарък за момичета и жени. 【Удобна шапка за перука】 Ново поколение еластична и дишаща розова мрежа - мека, еластична вътрешна мрежа ще ви помогне да се чувствате по-комфортно.Вътре са 2 гребени за заключване, отзад е еластичен регулировочный колан, размерът се регулира в съответствие с обиколката на главата, подходящ за различни размери и форми на главата. 【Следпродажбено обслужване】 Вашето удовлетворение е нашата цел.Ако имате някакви въпроси относно този дълъг вълнисто перука по всяко време и на всяко място, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ги решим за вас.Дълги вълнообразни сини перуки за черни жени, посветен перука, обемна вълна, синтетични перука, завързана Информация : Материал на косата : 100% высокотемпературное жично влакна (гъвкаво и удобно), много естествено изглеждащо и красива.Прическа : Дълга, вълнообразни перука за черни жени, Перуки в синята лента в стила на Скункс, Синтетични дантела перуки, Цвят на косата : Черен, смесени със сини, перука, Тегло перука : около 300 грама.Опаковка : 1 бр. дълга синя перука за жени + 1 шапка за перука (2 бр.) + 1 гребен с широки зъбци.Повод за носене : Тези перуки в синя ивица от скункс са подходящи за много поводи.Можете да го носите за ежедневна употреба, тематични партита, концерти, сватби, срещи и така нататък.Това също може да бъде перфектният подарък за момичета и жени.Въпроси и отговори клиенти: Q1 : Което е включено в комплекта на доставката?A1 : Ето 1 красива перука + 1 шапка за перука (2 броя) + 1 гребен с широки зъбци. Q2 : Може ли това да бъде преработка?A2 : може да се оправям.Потопете косата в кипяща вода, след това извадете и го оставете да изсъхне в изправено положение, косата ще станат прави Q3 : Може ли това да се боя?A3 : Това синтетични перука.За да удължите живота на перуки, ние не препоръчваме Q4 : има ли някаква разлика в цвета?A4 : При различни дисплеях и осветление ще бъде малка разлика в цвета.Ние се опитваме с всички сили да се намали разликата в цвета.

Свойства

Най-добри оферти в категория