.

.

Детски лека нощ LEDHOLYT, Силикон, лампа за деца, сладък умно Мече, 10 ярки цвята, 3 режима, лека нощ с животни за детска стая и спалня (с дистанционно управление, мечето за ?

Детски лека нощ LEDHOLYT, Силикон, лампа за деца, сладък умно Мече, 10 ярки цвята, 3 режима, лека нощ с животни за детска

мнение на клиента:

BGN 2.33
Продукти
Налично

【Сигурен лека нощ за деца】 Материали, без бисфенолаА и хранително силикон, безопасен лека нощ с хубав дизайн "умно мече" за всички, включително и на бебета, той също притежава приятно и комфортно усещане за мекота при допир. 【3 различни режима и 10 ярки цветове 】 топъл бял цвят 3000 До с потъмняване и на цвета RGB с режим на трептене и дишането, просто натиснете, за да се събуди си умно мече за промяна на цвета, или използвайте дистанционно управление за регулиране на яркостта, смяна на цветове и таймер. 【USB, акумулаторна батерия и преносим】 детски ночники с акумулаторна батерия с капацитет 1200 mah или 700 mah може да се свърже към електрическата мрежа micro USB за зареждане, време на ползване на не повече от 15 часа, децата могат да вземат нощни осветителни тела за детска стая със себе си в пътуване.Ако сте забравили своята къща, той автоматично ще се изключи след 30 секунди. 【Успокояваща нощна светлина Smart Bear】 Нощна лампа осигурява меко и успокояващо блясък за деца от всички възрасти, за да прогони тъмнината и придружава децата преди лягане, така че родителите да могат спокойно да спя добре през нощта.Повече няма да се притеснявате за това, че трябва да се бори със съня. 【Добър избор за подарък】 лека нощ Smart bear, много стилен и уникален като подарък за рождения ден /фестивал за момичета, дете, на декора на детската спални.Също така е много подходящо за една млада майка като осветление за детската стая.Въпреки че е предимно за деца, но аз мисля, че много възрастни се радвате на това прекрасно животно-лека нощ за деца.Умен лека нощ с мечка я прави идеална за нощен интериор за спални, кабинет, детска стая, както и зашеметяващ аниме-подарък за рождения ден и Коледа.

Свойства

Най-добри оферти в категория