.

.

Аксесоари за лодки XYZ –Морски дизайн - Лодка, басейн, къмпинг или кемпер - Набор от кафе на steins с изолация от неръждаема стомана от 4 теми - идеален за каране на лодка, ?

Аксесоари за лодки XYZ –Морски дизайн - Лодка, басейн, къмпинг или кемпер - Набор от кафе на steins с изолация от неръждаема

мнение на клиента:

BGN 3.33
Продукти
Налично

Гаранция за връщане на парите.Доживотна гаранция на материалите. 4 Различни морски дизайн и цветни чаши - Котва, Компас, Спасителен кръг и Кормилото.Така че не се смесват, чиято кафеена чаша на кого принадлежи.Изработен е от почти неразрушаемой неръждаема стомана. Неръждаема стомана 18/8 не ръждясва; естествено, не съдържа BPA.Използвайте ги на лодката, във вътрешния двор, на басейна, на пикник, в къща на брега на морето, край езеро, къмпинг, на открито барбекю и партита.Използвайте и като ежедневна чаша кафе!.Чудесен подарък за Деня на майката, рожден ден, нов дом, Празници, Сватби, Годишнини и т.н..!. Гаранция за връщане на парите.Доживотна гаранция на материалите. 4 Различни морски дизайн и цветни чаши - Котва, Компас, Спасителен кръг и Кормилото.Така че не се смесват, чиято кафеена чаша на кого принадлежи.Изработен е от почти неразрушаемой неръждаема стомана. Неръждаема стомана 18/8 не ръждясва; естествено, не съдържа BPA.Използвайте ги на лодката, във вътрешния двор, на басейна, на пикник, в къща на брега на морето, край езеро, къмпинг, на открито барбекю и партита.Използвайте и като ежедневна чаша кафе!.Чудесен подарък за Деня на майката, рожден ден, нов дом, Празници, Сватби, Годишнини и т.н..!. Започнете деня си с чаша кафе в новата си утайка от чаша, в морски стил.Независимо от това, дали сте на лодката, у дома, в движение или просто по време на работа.Кафеена чаша XYZ Boat Доставки от неръждаема стомана - това е начин да започнете деня.Пазете си кафето горещо, за да може да продължи да пие.Технология тройна изолация в съчетание с дръжка и капак запазва напитките топли до 6 часа, или студени до 15 часа.Тази чаша е била тествана е и издържа на пробиви и появата на ръжда.Създаден за океана, но е предназначен за дома.Тази кафеена чаша е разработена специално за яхтсмени и любители на водата.

Свойства

Най-добри оферти в категория