.

.

Cabilock 6 бр. Скоба за Ваксини Ръчни Инструменти За Премахване на шипове върху Стеблото на Роза Инструмент За Премахване на Листа на Рози Инструмент За Източване на Цв?

Cabilock 6 бр. Скоба за Ваксини Ръчни Инструменти За Премахване на шипове върху Стеблото на Роза Инструмент За Премахване

мнение на клиента:

BGN 0.33
Продукти
Налично

Например, инструмент за премахване на излишните листа от рози.Винарите градински инструменти-Професионални ножици за източване на рози Трайно качество : Градински инструмент за източване на рози Инструмент за премахване на шипове Инструмент за отстраняване на бои, изработени от удобен меко лепило, който е много мек, който няма да навреди на ръцете. - Добро качество на изработка : Гребец листа е изработена от качествена пластмаса, той е много мек и няма да навреди на ръцете Професионални плъзгачи бодли листа на рози.Този инструмент за бързо и лесно премахва тези досадни тръни и листа от рози, без да вредят на стъблото, като придава красотата на розата, за да може дълго време стоят във ваза. - Спестяване на време : почистване на тръни и листа на цветето отнема само няколко секунди, и им е по-лесно да се възползват от професионален инструмент за премахване на листа на рози с помощта на метална тример за премахване на шипове.Например, рози. -Размер : 12,00 X12,00 X0,30 см / 4,72 X4,72 X0 пластмасова поставка за облекчаване на рози.Градинарски ножици за цветя ROSES- ? Това е средство за премахване на космите от рози, изработени от меко лепило с изпъкнали меки шипове за отстраняване на шиповете на розите, то е много меко и няма да навреди на ръцете. - Функция : Устройство за премахване на листа е предназначен за премахване на нежеланото бодли и листа от стъблата на растенията, без да се повреди стеблото на цветето.Устройството за премахване на шипове от стъбла от рози С помощта на този инструмент можете бързо и лесно да се премахне тези досадни тръни и листа от рози, не трябва да стъбла, което дава възможност да получите красива, безболезнена роза, която ще продължи толкова дълго, колкото и в една ваза.Много спестява време.Списък на опаковки 2 x устройство за теглене на розови бодли 2 x устройство за теглене на зелените бодли 2 x устройство за теглене на сини тръни Характеристики - Лекота на употреба : Просто поставете на стъблото на розата в устройство за теглене на шипове, дръжте устройството за отнемане на бодли от роза в ръката си, преместете го надолу и почистете устройството за отнемане на бодли и листа от рози.Инструмент за премахване на бодли от рози - професионални инструменти; Професионален дизайн, малка по размер, така че той е лесно преносим, лек, така че може да се използва широко в домашни условия, при цветарите и на цветни класове.

Свойства

Най-добри оферти в категория