.

.

Метални Фиби JinYu за коса във френски стил, Щипки за средни и Гъста коса, не е Плъзгаща се и с трайно Автоматична закопчалка (Сребрист)

Метални Фиби JinYu за коса във френски стил, Щипки за средни и Гъста коса, не е Плъзгаща се и с трайно Автоматична закопчалка

мнение на клиента:

BGN 2.13
Продукти
Налично

【Висококачествени материали】 Материал : метал.Стилно и красиво.Изящна изработка. Сигурност и хипоалергенност. 【Перфектен дизайн】 Прост дизайн, елегантен и високо качество.Блестящ метал, посеребренный, висока яркост, без избледняване и без ръжда.Цвят печени емайл ухилен и привличащи вниманието. (Не е изработен от пластмаса).Цвят златист / сребрист; Материал : метал. 【Най-добрият подарък】 Подарък от любов.Изпрати на любовник, изпрати на себе си, изпрати майка си, изпрати друг.Елегантни фантастични фиби за коса с уникален дизайн за жени lady. 【Грижи за бижута】 Избягвайте контакт с химикали.Избягвайте силни удари и триене.Преди грим.Упражнение в пот лице.Вземете душ. преди лягане.Не е подходяща за носене. 【Обещание за обслужване на клиенти】 Нашите продукти са с 30-дневен услуга за връщане на парите.Ако по някаква причина не харесват нашите продукти, просто не се колебайте да ни потърсите, и ще получите 100% връщане на парите.Технически характеристики : Материал : метал Стил : женски стил Цвят : злато/ сребро Процес : галванична обработка Красива и изключително практични и здрава, не пада, ярка, сребърно покритие, стабилна, не е лесно да се окислява.Пакетът включва : 1 x щипки за cauda equina за жени.

Свойства

Най-добри оферти в категория