.

.

Калъф за таблет Калъф за таблет съвместима с Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019 T295-T290, устойчив на удари Многофункционален защитен калъф от TPU + PC със сгъваща се дръжка-стойка (Цвят: си?

Калъф за таблет Калъф за таблет съвместима с Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019 T295-T290, устойчив на удари Многофункционален

мнение на клиента:

BGN 2.67
Продукти
Налично

1. Високо качество и 100% чисто нова. 2. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения. 3. Мека вътрешна повърхност от микрофибър без драскотини осигурява комфорт и допълнително ниво на защита.Моделът е подходящ : Предназначена единствено съвместим с Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019 T295-T290. НЕ е съвместим с други модели! Моля, потвърдете модел, преди да купите.Защита от сблъсък и падане : дизайн на въздушни възглавници с четири ъгли от TPU, запазени пропуски.Той притежава най-добрия противоударным ефект и предпазва ъглите на любовна машина.Многопластова подобрена защита : * Двухкомпонентная конструкция от омекотяване TPU и трайни солиден поликарбонат * Дизайн на въздушни възглавници с четири ъгли, предотвращающая спад и амортизирующая удари.Вградена поставка, която е съвместима с гледане, без помощта на ръцете : Иновативна стойка позволява максимална гъвкавост и удобство, което ви позволява да гледате видео и филми с изненадваща комфорт; Индивидуална кацане, която е съвместима с вашия таблета, пълен достъп до всички функции, без да е необходимо да извадите таблетка; Защита на таблета от надраскване и прах. * Тънък засаждане гарантира, че вашият таблет няма да изглежда тромава * Перфектна защита от надраскване и ежедневна употреба * Изискан подарък : елегантен и щедри, да не се отклонява от действителното дизайна на таблета, предоставя определена гаранция и ненатрапчиво да показва красотата на таблета.Това е идеален подарък за момичета, жени, момчета, мъже и приятели на Коледа, годишнини и рождени дни.Не пропускайте това!.

Свойства

Най-добри оферти в категория