.

.

Ръкав за охлаждане на напитки от ратан, Ръкав за поставки за чаши след Изолационен ръкав за Кафе Чаши с дръжка за бутилки студена и топла бира, изолационен ръкав за ?

Ръкав за охлаждане на напитки от ратан, Ръкав за поставки за чаши след Изолационен ръкав за Кафе Чаши с дръжка за бутилки

мнение на клиента:

BGN 30.61
Продукти
Налично

Освен това може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели, им е много хареса.Той има дизайн дръжки, което ви позволява лесно да я държи.Ще имате добър опит за използване благодарение на доброто овладяване на производство на този ръкав-на коляното.Този ръкав за чаши от ратан изработени от първокласни материали, които могат да издържат на продължителна употреба.Оценка на размера, подходящ за повечето видове стъклени чаши.Освен това може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели, им е много хареса.Той има дизайн дръжки, което ви позволява лесно да я държи.Ще имате добър опит за използване благодарение на доброто овладяване на производство на този ръкав-на коляното.Този ръкав за чаши от ратан изработени от първокласни материали, които могат да издържат на продължителна употреба.Оценка на размера, подходящ за повечето видове стъклени чаши.Описание Ако търсите практично покритие за своята чаша, трябва да се запознаете с този продукт.Този ръкав за чаши от ратан е изработен от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.Той има дизайн дръжки, което ви позволява лесно да я държи. подходящ за повечето видове стъклени чаши.Характеристики - Цвят : Кафяво. - Материал : ратан.- Размер : 15. 00 X9. 00 X9. 00 см / 5. 89 X3. 54 X3. 54 инча.- Този ръкав за чаши от ратан изработени от първокласни материали, които могат да издържат на продължителна употреба.- Той е с дизайн, писалка, която позволява ви лесно да го държи. - Оценка на размера, подходящ за повечето видове стъклени чаши.- Ще имате добър опит за използване благодарение на доброто овладяване на производство на този чашечного ръкави.- Освен това може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели, им е много хареса.Пратката включва 1 х ръкав за чаши.

Свойства

Най-добри оферти в категория