.

.

UPKOCH 10 бр./Компл. Преносим Охладител Капаци За Консервени Кутии, Изолационни Ръкави за Консерви, Капак за Ледени напитки, Ръкави-Охладители за Консерви, Минерални Ръ?

UPKOCH 10 бр./Компл. Преносим Охладител Капаци За Консервени Кутии, Изолационни Ръкави за Консерви, Капак за Ледени напитки,

мнение на клиента:

BGN 0.67
Продукти
Налично

Неопрен.РЪКАВ за БИРЕНИ КУТИИ, - е Изработен от висококачествен неопренового материал, издръжлив, практичен и ще продължи известно време.ПРИКЛЮЧИ КАФЕЕНИ ЧАШИ - подобрява ефекта и може да доведе до обморожению при съхранение на студено питие.ТЕРМОЗАКРЕПЛЯЮЩИЕ РЪКАВИ ЗА КОНСЕРВИ - за приятелите си-на любителите на бира или ги използвайте за партита, пикници и плаж.КАПАЧКИ ЗА БУТИЛКИ за СУБЛИМАЦИЯ - тези капачки за буркани също може да се превърне в уникален символ на вашата напитка, предотвратяване на случаен избор.РЪКАВИ за ОХЛАДИТЕЛ за НАПИТКИ-ИЗОЛАЦИОННИ РЪКАВИ за консерви, ръкави за бирени кутии, Чанти за носене за кутии от бира, сода, Неопреновый титуляр за бира, капачки за кутии за напитки, Двете протектори за бирени кутии, бутилки, домашна кухня, офис, бар, изработени са от неопренового материал, издържливи и имат по-дълъг живот. неопрен.РЪКАВ за БИРЕНИ КУТИИ, - е Изработен от висококачествен неопренового материал, издръжлив, практичен и ще продължи известно време.ПРИКЛЮЧИ КАФЕЕНИ ЧАШИ - подобрява ефекта и може да доведе до обморожению при съхранение на студено питие.ТЕРМОЗАКРЕПЛЯЮЩИЕ РЪКАВИ ЗА КОНСЕРВИ - за приятелите си-на любителите на бира или ги използвайте за партита, пикници и плаж.КАПАЧКИ ЗА БУТИЛКИ за СУБЛИМАЦИЯ - тези капачки за буркани също може да се превърне в уникален символ на вашата напитка, предотвратяване на случаен избор.Ръкави за ОХЛАДИТЕЛ за НАПИТКИ - ИЗОЛАЦИОННИ ръкави за консерви, ръкави за бирени кутии, чанти за носене за кутии от бира, сода, неопреновый титуляр за бира, капачки за кутии за напитки, двете протектори за бирени кутии, бутилки, домашна кухня, офис, бар, изработени са от неопренового материал, издържливи и имат по-дълъг живот.Списък на пакетите 10 x капачки за буркани Характеристики -Материал : неопрен капачка за буркани от неопрен Размер : 12,50 X9,50 X0,80 см / 4,91 X3,73 X0 обнимашки за бирени кутии. -Цвят : бял ръкав за напитки -Той може ефективно да изолира топлината, за да се предотврати контакт на ръцете с висока температура, може да се изолират капака. -Неопреновый материал, който не е с повърхност има, може да бъде рециклирана, с помощта на охладител бирени кутии. -Ярък цвят и прост дизайн, го правят за декорация на вашите торби за кутии от бира. -Те са произведени от неопренового материал, издържливи и имат по-дълъг живот, скрывающий бира ръкав. -Красиви цветове, придават на творчество и индивидуалност еднакво капак за бутилки с напитки.Информация за стоки, Напитки за защита на вашата бира, буркани или кутии от други напитки от драскотини и падане. Ръкави за бутилки Тя може не само добре да защити своя буркан, но и да се превърне в приятно украшение на банките.Ръкав за банките Този предмет представлява термозащитный калъф за банките. изолиран ръкав за банките е Изработен от висококачествен материал, той е приятен на допир.

Свойства

Най-добри оферти в категория