.

.

Панти за кабинет DOITOOL Меко Затваряне на Линия за кабинет 2 елемента. - Панти за выдвижного тава Със завъртане на ъгъл от 45 градуса Линия за выдвижного тава, Самозакры?

Панти за кабинет DOITOOL Меко Затваряне на Линия за кабинет 2 елемента. - Панти за выдвижного тава Със завъртане на ъгъл

мнение на клиента:

BGN 2.00
Продукти
Налично

Лекота на инсталиране, лекота на работа и панта под ъгъл от 45 градуса е подходящ за различни тави с топчета.Разумен конструктивен дизайн, отточна тръба на шарнирна връзка панта Позволява да се постигне плавно движение и да се създаде спокойна обстановка. Ъгъл на отваряне от 45 градуса, лесно се отваря и затваря, увеличава ефективността на съхранение на стоки.Отточна тръба на шарнирна връзка панта на 45 градуса, Подходящи за всеки базов шкаф за мивка в кухнята или тоалетна масичка.Изработен от желязната материал, 45 градуса панта устойчива на корозия и е трайна и може да ви служи дълго време.Лекота на инсталиране, лекота на работа и панта под ъгъл от 45 градуса е подходящ за различни тави с топчета.Разумен конструктивен дизайн, отточна тръба на шарнирна връзка панта Позволява да се постигне плавно движение и да се създаде спокойна обстановка. Ъгъл на отваряне от 45 градуса, лесно се отваря и затваря, увеличава ефективността на съхранение на стоки.Отточна тръба на шарнирна връзка панта на 45 градуса, Подходящи за всеки базов шкаф за мивка в кухнята или тоалетна масичка.Изработен от желязната материал, 45 градуса панта устойчива на корозия и е трайна и може да ви служи дълго време. -Цвят : сребрист-Материал : желязо - Размер : 9,8 X4,7 виж Предпоставка включва 2 x панти.

Свойства

Най-добри оферти в категория