.

.

Нокторезачки 8 бр., Маникюр, определени ONEHERE Премиум-клас, Професионален Подаръчен комплект за грижа, Набор за Педикюр, Инструменти за грижа за ноктите, лицето, на ръ?

Нокторезачки 8 бр., Маникюр, определени ONEHERE Премиум-клас, Професионален Подаръчен комплект за грижа, Набор за Педикюр,

мнение на клиента:

BGN 3.18
Продукти
Налично

ПРОФЕСИОНАЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЖА : маникюр, комплект 8 в 1 включва грижа за лице, ръце и крака.Комплект клещи за нокти Total идва с луксозен преносим футляром за пътуване, благодарение на който всеки един компонент по-малко се износва, му е модерен и удобен за носене, а също така може да ви спести пари.НОВ актуализиран MATENAL : Маникюр, комплект изработен от 100% висококачествена стомана с висока якост, нов противоскользящий дизайн, вторичен пилинг, остър, здрав, издръжлив, добре изглеждащ, той може да ви осигури комфортно и здравословен начин на живот.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Разработени с плъзгане дръжка, нашите комплекти за маникюр са изключително удобни и лесни за употреба.От тях е много лесно да отрежете твърди и дебели нокти.Професионален подарък : Нашите професионални инструменти за грижа за маникюр за мъже и жени модерен, елегантен, той е чудесен подарък за вашите близки, приятели, семейства, родители, съпруг и съпруга.Гаранция за качество : 100% гаранция за връщане на парите.Ние сме толкова уверени, че вие виждате, че имаме най-добрият маникюр, определени на пазара, което прави всяка поръчка с пълна гаранция за връщане на парите.Повече никакви колебания!Опитайте се сега!.Търсите перфектния комплект машинки за маникюр и педикюр that?Вие сте търсили на пълен набор от машинки за маникюр и педикюр that?Те са тук -маникюр, определени ONEHERE Маникюр, определени ONEHERE си струва да го има. 1. Висококачествени тежкотоварни стомана. 2. Нескользящий дизайн, е лесно да падне. 3. Добре обмислен дизайн. по-удобен.Несесер ONEHERE - най-добрият избор за вас.Повече никакви колебания!Опитайте се сега!Спецификация на продукта : Размери на корпуса : 3,95x2,75x0,71 инча Цвят : черен Материал : висококачествена тежкотоварни стомана Помещение включва : 8 теми професионални инструменти за грижа (съдържа инструменти за грижа за лицето, ръцете и краката) 1. Големи нокторезачки; 2. Косите нокторезачки; 3. Ножици за вежди; 4. Пила за нокти; 5. Пинсети; 6. Тласкач на мазоли; 7. Бали с двойна глава; 8. Лъжица за разкопаване на ушите; Доживотна гаранция : ONEHERE дава доживотна гаранция на нашите продукти.Ще ви бъде върнат пълно възстановяване или връщане по желание на клиента в рамките на гаранционния срок.Полезни съвети : Остриета са много остри, използвайте с повишено внимание, за да се избегне нараняване.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Свойства

Най-добри оферти в категория