.

.

Къдрава Перука Боб с Бретон от Човешки Косъм, Омбре, Кратък Афро-Къдрава Перука за черни Жени, Без Дантела отпред, Бесклеевой Перука, къдрава Перуки 180% плътност, Пиа?

Къдрава Перука Боб с Бретон от Човешки Косъм, Омбре, Кратък Афро-Къдрава Перука за черни Жени, Без Дантела отпред, Бесклеевой

мнение на клиента:

BGN 1.00
Продукти
Налично

【Къдрава перука с бретон от човешка коса Материал】 100% Необработен бразилски Естествени Човешки косми, кратък къдрава перука Боб с бретон.Висококачествено, може да бъде боядисана, обесцвечена, завита, подложена на рестайлингу и химически завивке, като вашата Собствена коса. 【 Характеристики на перука Боб къдрав бретон】 Къса къдрава перуки, изработени от човешка коса Боб с бретон; много модни; Плътност 150%, без тънко предния перука Омбре Боб за чернокожите жени. 【Предимство на кратък перука-боб с бретон】 Кратък къдрава перука от човешки косъм, без дантелен на предните перуки, удобни и дишането.Не спутывается, Не се разпада, Не Залепени, достатъчно Плътна, Здрава, Естествена, Мека и Копринена.Предварително выщипанный косата е естествен, подходящ за всички поводи. 【Лесна инсталация】 : Машинен перука без дантела отпред, къдрава перука, средната шапчица с регулируема каишка и 4 расческами, здрав, лесно се регулира, да се носят удобно.Бесклеевой перука без връзки, лесен за инсталиране, идеален за начинаещи. 【Къдрава перука Боб с бретон, приложим към сцената 】 : Можете да намерите своята красота, независимо от това, по какъв повод сте.Всеки ден, В Маскарадните костюми, на Тържества, Концерти, Тематични партита, Сватби, очаквайки следобедните срещи или по Всеки Друг повод, който вие желаете.Q1 : 100% Човешка Коса?Как да премахнете човешка коса от Синтетични?.A1 : 100% Човешка коса.Можете да ги идентифицирате по Изгаряне на Косата и Смея За Човешки коси, Пълни с натурални протеини.Това ще Пепел u1 Бял Дим.За синтетични косми.Аз Ще Мръсно Петно и Черен Дим.Q2 : Колко време ще трае?.A2 : Това зависи от вашия техническо обслужване (обикновено 6-12 месеца).) Използвайте съвети за грижа за косата, както и вашата собствена коса, и редовно изплакнете с косата климатик, който обикновено може да направи косата по-дълго. Q3 : Падат ли коса?.A3 : Не падат Ли косата, не спутываются, не мишката, задължително миене и грижи за косата не по-рядко от един път седмично след измиване на косата. моля, четка за коса с масло за коса, след това косата ще стане копринени и нежни. Q4 : Как поддържате форма перуки от човешка коса и изглежда по-красиво и естествено?.A4 : Перука изглежда много лъскава, мека и красива.Ако искате да постигнете същия ефект, моля, погрижете се за косата си, като се използват Някои средства за грижа за косата като шампоан, крем за коса, арганово масло и така нататък.

Свойства

Най-добри оферти в категория