.

.

Фон за Чай Sensfun, Блестящ Розов Цветен Банер Lets Partea, Фон за Снимки за Жени, Момичета, Принцеса Страната на Чудесата, Следобеден Чай, Украса за Парти по случай Рожден Де?

Фон за Чай Sensfun, Блестящ Розов Цветен Банер Lets Partea, Фон за Снимки за Жени, Момичета, Принцеса Страната на Чудесата,

мнение на клиента:

BGN 9.06
Продукти
Налично

* Също така може да се използва като гоблен/стенни закачалки/ тапети, завеси, покривки, декорации и така нататък. [Винил материал премиум-клас] : Професионална кърпа за фотография (по-плътна, усъвършенстване на vinly) без джоб за овчарски скок, дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистични цветове.Ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока при ниска температура, за да може лесно да се премахне гънка.Моля, обърнете внимание : калибриране на цветовете екрани на компютри е различна, може би, малко по-различно от истински образ. * Ако имате някакви други въпроси, моля, свържете се с нас свободно, Sensfun Backgrounds винаги на вашите услуги!.(не изчезва).), Са идеални за различни празници и събития, а също и за професионална фотография за създаване на превъзходни портрети.Светопоглощающий и неотражающий, Безшевни. Моля, спазвайте дистанция за стрелба, ефектът ще бъде по-добре. * Здрав и сгъваема / Удобен за носене и съхранение С помощта на инструкциите : 1.Целият фон ще бъде изпратен в сгънат вид в опаковката. [Широко използван] : Тези розови флорални декорации за пиенето на чай ще стане чудесно допълнение към всички вечеринкам Let ' s Partea Tea Time (парти по повод бременност възрастни жени, парти по случай 1-ви рожден ден на децата си, на новороденото дете и т.ако на него малко бръчки, моля, прогладьте го от обратната страна.Просто вземете влажна кърпа с вода. * Ако имате проблеми с вашата поръчка, моля не се колебайте да се свържете с продавача на имейл, не предъявляйте вземания, всичко си има решение.

Свойства

Най-добри оферти в категория