.

.

Кофа за боклук PATKAW Mini С Плот от 1,5 л, Десктоп Кофа за Боклук от Матирана Неръждаема Стомана, Метално кошче за Боклук с Панти Отгоре Капак на Кофа за Боклук, за Кухня, К?

Кофа за боклук PATKAW Mini С Плот от 1,5 л, Десктоп Кофа за Боклук от Матирана Неръждаема Стомана, Метално кошче за Боклук

мнение на клиента:

BGN 1.67
Продукти
Налично

????【КУХНЕНСКО КОФА за боклук 】 : ✨✨Малко стоманен стъпално кошчето за боклук, Боклук за баня от неръждаема стомана с тънък профил, Кошчето за баня, дневна, офис и кухня, сребристо. ????【Загубеняците 】 : ✨✨ Това е кофата за боклук, се намира във всяка стая на вашия дом.Това е баня, офис, спалня или общежитие. Стилно : траен завършек на кошчето за отпадъци от неръждаема стомана е лесна и стильна и ще се впишат в интериора на всяко помещение. ????【КОШЧЕ ЗА ОТПАДЪЦИ 】 : ✨✨ Това е мини-кофата за боклук, удобен за използване благодарение на дизайн с панти отгоре на капака, позволяваща лесно изхвърляне на малки парчета боклук.Малки парченца отпадъци като кърпи, чаени торбички, хранителни опаковки, памучни тампони, отлични за използване в кухни, офиси, бани и много други неща!. ????【МИНИ КОФА за БОКЛУК С КАПАК 】 : ✨✨ Е десктоп кофата за боклук, заема минимално място и са поставени на столешницах, столешницах, писмени маси или кухненски маси, което го прави идеален размер за малки апартаменти или офиси. ????【КОЛА кофа за боклук 】 : ✨✨ Това е кофата за боклук, произведени от матирана неръждаема стомана, което го прави здрав, устойчив на корозия, пръстови отпечатъци и петна.Това е много, много важно.С достатъчно капацитет, това е кофата за боклук е идеален както за кухнята, така и за баня.Използвайте го, за съхранение на хранителни отпадъци, хартиени кърпички и много други.Държач за съхранение.Описаниеэто може да бъде украшение на работния плот, благодарение на което масата на вашата баня ще бъде винаги чист, с помощта на този малък боклук кофи за боклук.В резултат на това малко кофа за боклук ще се превърне в незаменим помощник на офис работници, шивачи, кафе дейци, съпруги, чийто размер е подходящ за малки помещения като гардероби, офис, кола, плотове и рафтове.В него се съхраняват утайка от кафе, макулатура, кастрене, трохи, пакети и всеки дребен боклук.Характеристики - Цвят : сребрист - Материал : Неръждаема стомана.- Размер : около 19,00 X14,00 X14,00 виж - Капацитет : 1.5 л Опаковка, включително 1 х десктоп кофа за боклук.

Свойства

Най-добри оферти в категория