.

.

Talkyo 6 мл Масло за устни, Четири кутии увлажняющей увлажняющей течност За рехидратация, Масло за изсушаване на устните и прозрачни блески за устни обем 6 ml (A, Един раз?

Talkyo 6 мл Масло за устни, Четири кутии увлажняющей увлажняющей течност За рехидратация, Масло за изсушаване на устните

мнение на клиента:

BGN 2.93
Продукти
Налично

Плътен за чувствени усещания, супер Омекотяващ.За да устни са супер Гладка и никога не липли, това Изискано различни комбинация.За всички възрасти : Подхранващ Балсам за устни за деца, Детски, Напукани устни, Chacked Устни, Напукани устни, Основа за червило, Подаръчен комплект.Най-добрият Органичен Грижа за устните за всички възрасти.Насладете се на ден : Цял Ден С нашия Нов Балсам за устни!Наситените мазнини и антиоксиданти, тези леки хидратиращи кремове за устни са определени, начин и чрез подхранване на устните.Плюсове : Червило / балсам за устни хидратира устните, напукани устни, не е лесно да изчезнат.Силен хидратиращ крем, За да поддържа хидратирани устни.Овлажняващ ефект : Съдържа овлажняващи съставки, които ефективно да задържат влагата, прави устните хидратирана и блестяща.Разглаживая линия на устните, Растителни съставки за Подхранване на устните, хидратиращ и начин. 6 мл масло за устни Четири кутии Хидратиращ овлажняващ течност за рехидратация, масло за изсушаване на устните и прозрачни 6 мл блески, за да губспециальная козметика : No1x масло за устни за няколко случаи - елегантен, изискан, елегантен, лек вид на устните, идеален за всички сезони, особено за офиса, срещи, шопинг, годишни срещи с приятели.Това е много проста, много красива и е лесна за научаване серия.Лесно се нанася, се изчиства и разглаживается, не скача и не достига; бързо и лесно за почистване. не се притеснявайте.Съставки : Минерали на Продукта съдържа натурална формула За името на продукта : Овлажняващ Ефект грим : Променя цвета на кожата, че : Няма Забележка : 1. Моля, съхранявайте далеч от деца и източници на огън за да се избегнат аварии.2. Ако усетите дискомфорт след употреба, моля, незабавно прекратете използването му.3. Поради разликата на различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Свойства

Най-добри оферти в категория