.

.

Beaupretty 15 бр. Маски за Грижа за умората на Тялото, които намаляват, които допринасят за Появата на Златистите Кръгове, Инструмент-Апликатор, Шпатула, Точков Дъска за о?

Beaupretty 15 бр. Маски за Грижа за умората на Тялото, които намаляват, които допринасят за Появата на Златистите Кръгове,

мнение на клиента:

BGN 2.00
Продукти
Налично

Цинк сплав.Средства за почистване на мускулите : Идеален за нанасяне на маски за лице, пилинг, серум, лечебна глина и други средства за грижа за кожата.Масажор за грижа за кожата на лицето : изящна изработка и красив външен вид предоставят на неговата популярност.Крем-стик за очи : Смесва с добре количество студен крем или гел за постигане на по-добър ефект за грижа за кожата.Апликатор за масаж на крема : формовочный дизайн, заоблен дизайн, позволява да го държите по-удобно.Козметична Лъжичка-Шпатула : Можете да разпространявате, се смесват и се маже крем за лице във всички случаи.Пратката включва 2 x лъжици 1 x дъска за Гуа Ша Особености - Козметична лъжичка може да се получи козметика от вашите бутилки за по-малко пари и да се поддържат чисти. - Материал : цинк сплав - Цвят : златист - Лесно равномерно нанесете тънки слоеве средства за грижа за кожата и се опитва вашите козметични средства. - Размер : 10.00 X2.00 X1.00 см / 3.93 X0.79 X0.39 инча - идеална за нанасяне на маски за лице, пилинг, серум, лечебна глина и други средства за грижа за кожата. - Чудесно за козметични средства в собствените си ръце за нанасяне на грим или средства за грижа за кожата, полезна за пробования козметични продукти и много други. - Удобен за носене в косметичке или багажа за пътуване.Описание на продукта Масажор за грижа за кожата на лицето Тази стока е лъжица за грим крем за очи премиум клас, която е изработена от сплав с за трайно и практично използване.Апликатор за масаж с крем с Уникален дизайн, тази лъжичка е предназначена за нанасяне на крем за лице до замърсяване на крем за лице.козметична лъжица-на плешката компактен размер, много удобен за използване и переноске.Крем-стик за очи чудесно за изпитване, смесване и нанасяне на лосион, крем, овлажнители, маска за лицето или на други средства за грижа за кожата.

Свойства

Най-добри оферти в категория