.

.

Калъф KumWum Z Flip 4, Калъф за телефон Samsung Galaxy Z Flip 4, Сверхпрочный Защитен Калъф с плъзгащо се капаче на обектива на камерата и Въртяща се на 360 ° Кольцевым титуляра, Защит?

Калъф KumWum Z Flip 4, Калъф за телефон Samsung Galaxy Z Flip 4, Сверхпрочный Защитен Калъф с плъзгащо се капаче на обектива

мнение на клиента:

BGN 2.00
Продукти
Налично

Съвместима модел : Разработена специално за Samsung Galaxy Z Flip 4. (Без защитно фолио за екрана).Прибиращият се капак на обектива : Прибиращият се капак на камерата е с малки прислужници от всяка страна, тя няма да се плъзга на случаен принцип.Когато не е нужно да се насладите на камера, просто включвайте и изключвайте го, за да се осигури по-надеждна защита на фотоапарати и малки екрани. Поставка за пръстени с възможност за завъртане на 360 ° : Z калъф Flip 4 с държач за пръстените, който ще ви помогне да държите ръцете си свободни, когато преглеждате уеб страници и видеоклипове.Удобен за носене избягване на загуба.Военна защита за тежки условия на работа : издръжлив корпус armor осигурява амортизирующую защита от случайни повреди.Защита на пантите : Този защитен елемент за панти отлично се справя със защитата на по-слабите шарнира на вашия телефон от драскотини при леки отваряне и затваряне на телефона.Каишка. Калъф flip 4 е оборудван с плъзгащ се капак за обектива, който може да се използва в съответствие с нуждите и която идеално защитава обектива на вашия фотоапарат. Пръстен може за една секунда се превърне в скоба за освобождаване на ръце; тя може да се използва като кука за закачване в училищна чанта и на други места. Конструкция hinging своята практика Galaxy Z Flip 4 предпазва панта на телефона, без това да повлияе на сгъваемия телефон. Този устойчив на удари защитен калъф поддържа безжична зареждане, подходящ за повечето безжични зарядни устройства. В джоба за телефон също има отвор за дантела, така че можете да добавите украшения и висулки от себе си.

Свойства

Най-добри оферти в категория