.

.

FAKEME плюшена играчка Плюшен Играчка Динозавър Възглавница за Декорация на Спалнята Мек Динозавър Пилешки Хапки Възглавница за Момчета, Момичета, Детски Креативен ?

FAKEME плюшена играчка Плюшен Играчка Динозавър Възглавница за Декорация на Спалнята Мек Динозавър Пилешки Хапки Възглавница

мнение на клиента:

BGN 0.67
Продукти
Налично

Външен вид в топъл оранжев цвят създава усещане за мекота, уют и стил. - 【Прекрасен компаньон】 Познакомьте на вашето дете със света на динозаврите с помощта на този плюшено самородка динозавър Сладка плюшена играчка динозавър може да се превърне в топло спътник, когато бебето спи.【Иновативен подарък】 Това е подарък за любителите на динозаврите. Подходящ размер и форма за лесно обнимания. 【Дизайн мацка наггетсов】 Възглавница Дино nugget е създадена по мотиви от пилешки наггетсов от живота, придайте й блестяща форма и се превръщат в сладко динозавър. Това не е детска играчка, моля, отнемат децата, за да се избегне яденето. 【Украса】 Възглавница Дино nugget добре сшита с отлична шевове и може да се използва като украшение за мека мебел, автомобили, спални, детски стаи и т. Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.Нека нашите плюшено динозавър ще стане ваш приятел за прегръдки! - 【Украса】 Възглавница Дино nugget добре сшита с отлична шевове и може да се използва като украшение за мека мебел, автомобили, спални, детски стаи и т.Това ще бъде един добър украса за рожден ден или принадлежности за парти в чест на рождения ден на динозавъра.Описание : - 【Дизайн мацка наггетсов】Възглавница Дино nugget е създадена по мотиви от пилешки наггетсов от живота,придайте й блестяща форма и се превръщат в сладко динозавър.Нека нашите плюшено динозавър ще стане ваш приятел за прегръдки!. 【Многоцелеви】 Нашата плюшен възглавница с пиле наггетсами дино непременно ще стане ваш приятел.Спецификация : - Материал : плюшен опаковката включва : 1 плюшено наггетик с пиле динозавър Забележка : 1. 【Прекрасен компаньон】 Познакомьте на вашето дете със света на динозаврите с помощта на този плюшено самородка динозавър Сладка плюшена играчка динозавър може да се превърне в топло спътник, когато бебето спи.Това е подарък за рожден ден, Свети Валентин или плюшевое украса за мека мебел, интериор на хола или партита в стила на динозаврите. 【Украса】 Възглавница Дино nugget добре сшита с отлична шевове и може да се използва като украшение за мека мебел, автомобили, спални, детски стаи и т. - 【Многоцелеви】 Нашата плюшен възглавница с пиле наггетсами динозавър непременно ще стане ваш приятел.Това ще бъде един добър украса за рожден ден или принадлежности за парти в чест на рождения ден на динозавъра. Подходящ размер и форма за лесно обнимания - 【Иновативен подарък】 Това е подарък за любителите на динозаврите.

Свойства

- Material:
Plush
Package Includes:
1 Dino Chicken Nugget Plush:
Note:
1.This is not infant toy, please take away from children to avoid eating.:
2.Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Най-добри оферти в категория