.

.

4шт 2 фута x 8 фута Розови Завеси С пайети, Фон За Снимки с Пайети, Сериен Коледен Фон на Деня на Благодарността (Розово, 4 броя-2 фута x 8 фута)

4шт 2 фута x 8 фута Розови Завеси С пайети, Фон За Снимки с Пайети, Сериен Коледен Фон на Деня на Благодарността (Розово,

мнение на клиента:

BGN 20.69
Продукти
Налично

【Безшевни фон с пайети завеса】 Пратката съдържа 4 бр. с ширина 2 метра на височина 8 фута безшевни плътни сатенени завеси с пайети!. 【Високо качество на изработка】 100% полиестер премиум-клас, изработена от кръгли плътни пайеток с дебелина 3 мм, с 4-инчов джоб за мряна отгоре за удобство на захващане.От всички страни се сключват извити и подшитыми ръбове. 【Задни щори】 Вие получавате не само 4шт природа cortinas para имат фиести decoracion, но и невероятна искрящуюся магия, която те създават, когато светлината, когато вие стоите в предната част на блестящ фон за снимки, ще е главният герой. 【Широкото използване на】 Подходящ за снимки, видео в Youtube, на фона на сцената на стената или украса.Също така е подходящ за различни дейности, които се нуждаят природа (сватба, парти по случай рожден ден, Свети Валентин, детски душ, кръщение, булчински душ, коледни празници в чест на деня на благодарността и т.н.). 【Poise3 EHome 】 Ако видите, че пайети отваливаются, това е причинено от неравности на пътя и порезами при обработката.Можете да го направят на улицата и се разклаща, когато отворите опаковката, това няма да повлияе на използването.Ако имате проблеми с друг цвят, размер, увреждане или дефект.Ние ще ви помогнем да го замени. на фона на душ завеса с пайети.

Свойства

Най-добри оферти в категория